Wilt u mij helpen? 

NL46 RABO 0301 9371 41

Broers en zus op visite

vrijdag 12 december 2014

Na een paar dagen zonder broers en zus, mochten ze zaterdag en zondag gelukkig op bezoek komen. Heerlijk om te zien hoe blij ze waren. Marije en Floor hebben heerlijk samen zitten knutselen. Marije lekker naast Floor op het bed zittend. Samen verven met de verf en kleurplaten die ze in het AMC van Sinterklaas had gekregen. En samen filmpjes kijken op de iPad. Heerlijk om die meiden samen te zien.

IMG_2743[1]

De jongens wilden heel graag alle kaarten en cadeaus aan Floor laten zien. Maar omdat het allemaal wat te druk voor haar was, hebben de broers vooral samen in de familiekamer televisie zitten kijken. Zondag was Floor wel heel blij met het bezoek van haar broers. Toen mochten ze meehelpen om de cadeaus uit te pakken die Sinterklaas de avond ervoor bij opa Wim en oma Gerda had gebracht.

IMG_0654[1]

Marije, Jasper en Jurre waren echt blij dat ze naar Floor mochten. En aan Floor was heel goed te zien hoe blij ze was dat haar broers en zus op bezoek zijn geweest. Ze had ze echt gemist. Vanwege de onderzoeken van Floor en school van de anderen duurt het weer even voordat ze elkaar zien. Gelukkig heeft Floor op haar deur een mooie foto van broers en zus die haar handkusjes toeblazen. Kan ze altijd naar ze kijken.

« Terug

overlay